سالروز رحلت حضرت سکینه خاتون سلام الله علیها دختر گرامی حضرت سیدالشهداء ع تسلیت باد.
سَکینه، دختر امام حسین علیه السلام و مادرش رباب دختر امری ءالقیس است. نامش را امینه، امنیه و آمنه ذکر کرده اند و لقب وی را سکینه نهاده اند که به معنی وقار و سکون است.سکینه همسر عبدالله اکبر، فرزند امام حسن و پسر عموی اوست که در روز عاشورا همراه امام حسین علیه السلام به شهادت رسید. از زمان ولادت حضرت سکینه علیها السلام اطلاع دقیقی در دست نیست؛ اما با توجه به فرمایش امام حسین علیه السلام خطاب به وی که فرمود: «تو بهترین بانوانی!» در می یابیم که وی در کربلا بانویی رشیده بوده و بین ده تا سیزده سال، سن داشته است.(1) آن حضرت حدود هفتاد سال عمر کرد و در سال 117 ق. در مدینه و بنابر قولی در راه حجّ عمره از دنیا رفت.
قبل تولد: امام حسین(ع) توصیه میفرمودند: «از همبستر شدن با همسرانتان در شبی که قصد مسافرت دارید بپرهیزید؛ اگر در اثر آن فرزندی روزی شود احول (لوچ) خواهد بود.»
مهرورزی: امام حسین (ع) به عنوان الگوی تربیتی، ابراز محبت به فرزندان را از نیازهای ضروری آنان میدانند و در قالبهای گوناگون به ابراز آن میپرداختند. گاه با در آغوش گرفتن و به سینه چسبانیدن خردسالان، زمانی با بوسیدن آنان و گاه با به زبان آوردن کلمات محبت آمیز.
«عبیدالله بن عتبه» میگوید: «نزد حسین بن علی(ع) بودم. ایشان فرزندشان سجاد را صدا زد، در آغوش گرفت و به سینه چسبانید، میان دو چشمش را بوسید و سپس فرمود: پدرم به فدایت باد، چقدر زیبایی.»
تشویق: امام سجاد(ع) فرمودند: «من به بیماری شدیدی مبتلا شدم. پدرم بر بالینم آمد و فرمود: چه خواسته ای داری؟ عرض کردم: دوست دارم از کسانی باشم که درباره آنچه خداوند برایم تدبیر کرده، نپرسم؟ پدرم در مقابل این جمله به من آفرین گفت و فرمود: تو مانند ابراهیم خلیلی که به هنگام گرفتاری گفت از خداوند سؤال نمیکنم. خداوند مرا کافی است و او بهترین وکیل است.»
ملاحظه میشود که امام حسین(ع) در مقابل پاسخ عارفانه فرزندش که بر اساس ظاهر حدیث، سن و سال چندانی هم نداشته جمله «احسنت» را به کار بردند و او را به «ابراهیم خلیل» تشبیه کردند.
آیا می دانید بدن مطهر پیامبر(صلوات الله علیه) در نیمه شب یکم ماه ربیع الاول دفن شده؟ آیا می دانید وفات حضرت سکینه (سلام الله علیها) در پنجم ربیع الاول واقع گشته؟
آیا می دانید در این ایّام برای گرفتن بیعت اجباری سه بار به خانه ی حضرت امیرالمؤمنین و حضرت زهرا (سلام الله علیهما) هجوم کردند؟
(رجوع شود به: تقویم شیعه، بندانی نیشابوری صفحات 71 تا 76)
مفضّل از امام صادق (علیه السلام) پرسید: ای مولای من دربارة آیة «وَ إذَا المَوؤُدَةُ سُئِلَت، بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت» یعنی « وقتی دربارة زنده به گور بپرسند که به چه جرمی کشته شد؟» چه می فرمایید؟
حضرت فرمود: ای مفضّل! به خدا قسم منظور محسن (علیه السلام) است، چرا که مصداق این آیه از ما اهل بیت است نه غیر ما.
وایام شهادت محسن زهرا سلام الله علیها!!!!!!!!
*یک حدیثی از پیامبر اکرم ص نقل شده: هر کس آمدن ماه ربیع الاول را به من خبر دهد من بهشت را به او مژده میدهم- که قصه آن چیز دیگری است و ربطی به این ماه ندارد. تبلیغ هم نکنیم.
*گاهی اوقات پیامکهایی هم می آید و ممکنه شما رو قسم هم بدهند که به چند نفر بفرستید بعد از سه روز خبر خوشی به شما میرسد شما ملزم به عمل نیستید و این قسمها اعتباری ندارد فقط این پیامکها جیب مخابرات را پر میکند و اعتقادات شما رو عده ای به تمسخر میگیرند.
امام رضا ع فرمودند: برشما باد سلاح انبیاء پرسیدند یابن رسول الله سلاح انبیاء چیست؟ فرمود: دعا
شهادت حضرت ابالحسن علی بن موسی علیه السلام سلطان قلبها بر عاشقان کویش تسلیت باد.